VOUĂ vă multumim!

 

Fundatia Usa Deschisa:/ link – www.usadeschisa.ro
„Bun gust si rafinament, seriozitate maxima si rapiditate in executie, moralitate si oameni de incredere. Asta inseamna pentru noi PiAdvisor.
Cu ei am inceput si cu ei vrem sa mergem pana la capat!”

 

vinimondo:/ link – www.vinimondo.ro
„Am luat contact cu PiAdvisor in urma cu 1 an jumatate la sugestia unui colaborato recomandarea fiind pentru un proiect pentru care aveam nevoie de o rezolutie imediata. Promptitudinea cu care am primit raspunsul, profesionalismul in abordare, implicarea si deschiderea alaturi de calitatea serviciului primit au avut ca urmare noi proiecte impreuna. Apreciem de fiecare data discutiile pe marginea proiectelor, multe din ele incadrandu-se in categoria de consultanta. Avem de fiecare data certitudinea ca primim cea mai buna oferta, ar aria nu este deloc limitata dat fiind numarul mare de parteneri ai PiAdvisor. Asadar as descrie acesta colaborare ca fiind una de o foarte buna calitate, recomandand la randul nostru serviciile PiAdvisor.”

 

ASER:/ link – www.aser.ro
„Colaborăm cu PI Advisor încă din anul 2012. Dacă la început era vorba doar despre un simplu parteneriat, mai apoi a devenit o adevărată relație de prietenie. Am colaborat cu PI în peste 40 de proiecte. De fiecare dată am primit materialele la timp, iar uneori chiar mai devreme de termenul promis. Ei s-au ocupat mereu cu cea mai mare promptitudine și cu indicații acolo unde aveam nevoie, iar calitatea print-urilor a fost întotdeauna ireproșabilă.
Atunci când spun print, automat mă gândesc la PI Advisor pentru că toate ideile noastre nu ar putea deveni realitate fără aceasta.”

 

Total Asig:/ link – www.totalasig.ro
„O colaborare intotdeauna placuta. Echipa Pi Advisor este deschisa la idei noi si plina de creativitate. „

 

cuSUBSTRAT:/ link – www.facebook.com/cusubstrat
„Dincolo de materialele realizate excelent, sunt oameni foarte faini, cu care colaborezi de drag!”

 

Gradinita particulara Bucurestii Noi – Parc Bazilescu:/ link – http://www.superkidsodt.ro/
„Colaborarea cu firma PI ADVISOR, s-a dovedit a fi extrem de prompta, fructuoasa, creativa si plina de initiativa.”

 

Tavi Colen Band/ link – Tavi Colen Band
„Am apelat la PI ADVISOR, și am fost plăcut impresionat, în primul rând, de proptitudinea răspunsului și de ajutorul pe care Profesioniștii din echipa lor, mi l-au oferit. Am fost sfătuiti în privința graficii, a culorilor, și m-a bucurat să observ câtă atenție au acordat detaliilor. Pentru artiști, cartea de vizită este foarte importantă, iau eu sunt sigur că i-am ales pe cei mai buni.
Recomand! Tavi Colen”

 

Club Texas/ link – Club Texas
„Deși colaborarea noastră de până acum nu a constat în mari proiecte, noi suntem foarte mulțumiți de ceea ce ați realizat pentru noi. Ne-ați ajutat cu idei, a-ți fost foarte receptivi la dorințele noastre, ne-ați împărtășit din experiența voastră, vă simțim aproape și ne este ușor și drag să colaborăm. Am fi foarte mulțumiți ca toate colaborările pe care le avem să decurgă în aceste condiții deosebite ca cea pe care o avem cu voi. Vă dorim să aveți mult succes în activitatea voastră, pentru că depuneți mult efort și pasiune!”

 

AC-CA/ link – AC-CA
„Recomandam PI Advisor, pentru orice companie cu care va relationa, ca fiind un partener profesionist, de incredere si care vine intotdeauna in intampinarea nevoilor clientilor. Apreciem serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite.”

 

INCUBATOR 107/ link – INCUBATOR 107
„Experiența noastră cu voi a fost bună, și ne-a uimit faptul că atunci când se producea o greșeală se găseau mereu soluții creative, care să ne facă pe toți să ne simțim bine și satisfăcuți”

 

2TT/ link – 2TT
„We have worked for the last 2 years with PI Advisor.
Over the two year relationship, they have been able to help me and get whatever I required at the drop of a hat. They have maintained this level of promptness at all times. The pricing has been perfect as well as the quality of the products I have purchased. When you match price, delivery with quality, it eliminates the need for any other suppliers. Would I use them again? Only them!
Duncan McGinley / Managing Director”